Mamariam Agen Website Acceptance Form

  1. Untuk makluman, semua agent website dikehendaki mencukupkan pembelian di website Mamariam Sdn Bhd minima 9 botol (tidak termasuk botol percuma) sebulan untuk mendapat komisen daripada pihak HQ pada setiap bulan.
  2. Semua pengedar dikendaki menjual semua produk keluaran Mamariam Sdn Bhd selaras dengan harga yang ditetapkan oleh pihak HQ. Jika tuan puan didapati menjual produk keluaran Mamariam dengan harga yang lebih rendah secara automatik akan disenarai hitam dan komisen tidak akan dikreditkan ke dalam akaun tuan puan.
  3. Semua pengedar juga dinasihatkan agar tidak menjual segala produk Mamariam Sdn Bhd di laman E-commerce seperti SHOPEE, LAZADA dan lain lain. KEAHLIAN TERBATAL serta merta jika tuan puan didapati menjual di laman tersebut.
  4. Hanya agen website yang menepati syarat sahaja akan dibayar komisen. Komisen yang dikira pada setiap bulan pembelian berakhir 25 hb. Dalam tempoh 26 hb hingga 7hb bulan seterusnya pihak pengurusan akan menyemak jumlah komisen tersebut dan akan kreditkan ke dalam akaun tuan puan selewatnya 7hb setiap bulan pada bulan berikutnya.

 

[row h_align=”center”]

[col span=”2″ span__sm=”12″]

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″]

[contact-form-7 id=”5152″]

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[/col]

[/row]

 

Kemaskini: 28 Februari 2019

Rujukan Fail: M 05/2019