DAPATKAN COVER BUKU PINK MAMARIAM SEKARANG DENGAN DESIGN MENARIK PINK PINK GITU ❤️❤️

Mommy preggy mesti ada buku checkup warna pink kan, buku tula yang wajib dibawa kehulur kehilir pergi klinik. Dah bila setiap hari bawa, lepas tu main letak je. Lama-lama buku pun jadi tak kemas, kadang terlipat la bahagian tepi, comot sana sini. Sakit mata pulak tengok kan..

Jadi mommy-mommy sekalian, MAMARIAM sudah mengeluarkan buku cover yang comel dan menarik untuk mommies.

Jadi apa lagi, jom grab cepat cepat buku cover ni!! 😍😍

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COVER BUKU PINK MAMARIAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *