Panduan hamil dari Dr Pakar O&G

Ikhtiar Hamil

Dah cek waktu subur dengan betul dan plan waktu bersama suami, tapi tetap tak pregnant jugak. Apa sebab nya?Pastinya sangat mengecewakan. Naik putus asa pun

Read More »
Panduan

 Beroleh zuriat sememangnya menjadi impian setiap pasangan yang telah berkahwin di luar sana.Namun, bukan semudah ABC untuk berjaya hamil. Masih ada segelintir pasangan masih berusaha

Read More »
Ikhtiar Hamil

 Umum kita tahu yang jaga pemakanan semasa hamil adalah suatu perkara yang sangat penting oleh ibu hamil.Mummy2 semua mestilah mahu baby yang sihat kan, jadi

Read More »
Ikhtiar Hamil

Anda sedang TTC? Haa apa tuuu TTC? TTC ni maksudnya trying to conceive  atau bahasa mudahnya tengah ikhtiar nak hamil la. Akak tengok ramai yg

Read More »