Apa cik abang perlu buat ketika anda hamil

Apa cik abang kena buat ketika isteri sedang hamil

Apa cik abang kena buat ketika si isteri hamil ya?

 

Jom akak kongsikan, alah saje hari ni akak post sweet sweet gitu <3

  1. PICIT-PICIT BLAKANG ISTERI

2Tak perlu tunggu si istri minta ye. Cuba cikabg offer kan diri utk urut blakang. sweet gitu.

2. BAWA & BELANJA SI ISTERI SHOPPING

3

Yelah, org prggy pun nak juga pakai cantik2 kan. Baju pun byk tak muatĀ 1f61b

Si istri dah penat2 bawa baby cikabg. apa kata cikabg reward si istri. Bawa pi shopping pun apa salahnya. Bukan selalu

3. TOLONG SI ISTERI BUAT KEJE RUMAH šŸ˜›

3 1

Cikabg tak kesian ka tengok si istri balik keje lagi, preggy lagi. Berganda ganda penat tau!

Jadi apa kata cikabg ganti buat kerja rumah plk. Senang nanti bila istri pantang boleh take over terusĀ 

4. LAYAN SI ISTERI MACAM PUTERI

4

Sesekali layan si istri mcm puteri apa salahnya kan.

alah, tlg cuci rambut, potong kuku ka, urut2 ka,

sweet2 gitu

5. PICIT PICIT BADAN SEBELUM TIDO

5

Jgn tunggu istri suruh baru buat! offer kan diri ye cikabg skalianĀ 
6. BERCAKAP DENGAN BABY TU CIK ABANG OI!!
6

Cakap la dgn baby u tu wahai cikabg semua. . Dah byk kajian tau mmg baby blh dengar.

jd apa kata sambil2 ckp tu kita doakan baby kita ni jd cantik ka, jd cerdik ka.. kata2 tu kan doaĀ 

7 . BAWAK SI ISTERI JALAN – JALAN

7

Bwk la jalan2 skali ye. Dekat2 pun takpe, takde la bosan sngt duk umah.

nnt pantang lagi lama duk umah kan.. hihiĀ 1f642

NAK CONTACT AKAK? WASAP AJER..
+6019-962 2203
+6013-9540994
+6013-900 7683
+6012-9663490

klik SALAH SATU link ini utk wasap lebih pantas ->1-> https://api.whatsapp.com/send?phone=60199622203
2->Ā https://api.whatsapp.com/send?phone=60139007683

3->Ā https://api.whatsapp.com/send?phone=60129663490

4->https://api.whatsapp.com/send?phone=60139540994

Jika rasa perkongsian ini bermanfaat, boleh kongsikan kepada rakan, kenalan ye ♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

d
c