ARTIS DAN PUBLIC FIGURE YANG MENGGUNAKAN MAMARIAM

wow! bukan biase-biase ye jus mamariam ni, dari orang biasa sampaikan ARTIS pun amalkan jus ibu mengandung ni.. yelah, artis pun nk sihat dan bertenaga jugak kan sepanjang preggy ni..
paling penting nak baby dalam perut tu dapat khasiat yang secukupnya.. mommy sihat baby aktif dan comel..
jom kita tengok apa yg artis2 ni rasa lepas consume jus mamariam..

1. Diana Rafar

diana rafar selebriti rancangan televisyen jpg
“ salam semua.. today teringin nak share jus utk ibu hamil… Diana sblm ni memang mabuk teruk, letihnya lah badan rasa nak duk atas katil je… tp bila baru berapa hari lepas minum jus @hq.mamariam ya Allah syukur Alhamdulillah rasa lega dari semua tu, klu tau jus ni bagus dari awal bulan dah minum…. ? sesape yg hamil kat luar tu boleh try jus ni ye @hq.mamariam” – Diana Rafar

2. Syatilla Melvin

syatilla melvin selebriti rancangan televisyen jpg
“ hampa tgh duk pregnant mcm kami? Haa.. Elok wei minum JUS MA MARIAM ni dr awal preggy tau.. sebb dia bertindak sebagai energy booster, tambah hb, hilangkan alahan muntah2 tuu… sedap gilaa sumpah tak muhong…” – syatilla

3. Raja Farah

raja farah selebriti rancangan televisyen jpg
“ hai moomies yg tgh pregnant skrg.. masa preggy ni tentunya selalu penat2 kan.. ada mslh masa preggy.. contohnya kencing kotor.. alahan teruk dan hb rendah.. okay, farah recommend mommies semua amalkan jus mamariam ni… banyak khasiat dalam ni tau”- Raja Farah

4. Niena Baharun

niena baharun selebriti rancangan televisyen jpg
“ setiap amalkan jus mamariam nie, setiap kali bangun pagi jer Niena rasa segar dan bertenaga serta tak mudah rasa letih.. masalah sembelit dah takde.. ini lah rahsia kekal bertenaga Niena sepanjang proses kehamilan ni.. ha mommies kat luar sana tue klu nk cuba dan nak tahu kelebihan Jus Mamariam nie boleh ke IG @hq.mamariam_official” – Niena Baharun

5. Anissa Faizul

anissa public figure instafamous jpg
“ hai ibu hamil kat luar sana…nisa nak syorkan satu produk ibu hamil yang sangat bagus untuk kandungan yang diyakini oleh kbykn mommies kat luar sana tau iaitu jus mamariam” – Anissa Faizul

Jika rasa perkongsian ini bermanfaat, boleh kongsikan kepada rakan, kenalan ye ♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

d
c